Friss információk

Építünk!

2011.10.08

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Nyíregyháza legújabb, egyedülálló otthonainak építését 2011. októbere közepén elkezdjük.

Beruházóként eddig is mindent elkövettünk annak érdekében, hogy a SpanyolKert területén Európa bármely pontján helyét megálló, kategóriájában a legmagasabb használati értéket és értéktartást képviselő otthonokat teremtsünk Önöknek.

Munkánkhoz, örömünkre szolgáló erőfeszítéseinkhez immár a beruházás projektfinanszírozójaként az ERSTE Bank, fővállalkozóként az számos magas nívójú lakóegyüttes építésében tapasztalatot szerzett ArtTech Kft., bonyolítóként pedig a több nemzetközi nívódíjjal kitüntetett Four Seasons Gresham palota felújítási és a Budapest Airport legújabb bővítési munkáiban hasonló szerepkört betöltő 3E International Kft. csatlakozik.

Éljen a lehetőséggel, ne kössön kompromisszumot, biztosítsa otthonát a SpanyolKertben. Örömmel nyújt Önnek további tájékoztatást értékesítő munkatársunk a +36 20 979 5 979 telefonszámon. Akadályoztatása esetén kérjük adja meg elérhetőségét, illetve lehetőség szerint kérdését az info@spanyolkert.hu email címen, visszahívjuk Önt.

Vissza

Tekintse meg a Spanyolkert legfrissebb híreit!
Találja meg álmai lakását egyszerűen a lakáskeresővel!
Kérjen ajánlatot most! Értékesítő partnerünk örömmel áll rendelkezésére!