Friss információk

Konferencia ajánló - Város a fenntarthatóság felé (2012.04.04.)

2012.04.04

 A nyíregyházi SpanyolKert és a budapesti Völgyliget, valamint újabb előkészítés alatt álló lakóegyüttesek beruházója, a Volumetric Magyarország aktív beruházói gyakorlata mellett a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete tagjaként az Egyesület a szakterületük legelismertebb szereplői közé sorolt tagjaival közösen dolgozik a fenntartható fejlődés egyik alappillére, a környezettudatos építés hazai szabályrendszere és gyakorlata kialakításában.

Örömmel ajánljuk figyelmükbe az Eyesület szervezésében 2012. április 24-25-én Budapesten, a Duna Palotában, a Város a fenntarthatóság felé címmel megrendezésre kerülő konferenciát.

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete tavaszi konferenciáján a fenntartható településtervezést és üzemeltetést veszi górcső alá: felkért előadóikkal minden oldalt megvizsgálnak, ami egy hazai szakembert érdekelhet - a területhasználattól a közlekedésig, külföldi példákon okulva, a ’Smart Grid’ & ’Smart Metering’ perspektíváit bemutatva. Mindezt nem csak elméleti szinten ismerhetik meg a regisztrálók, hiszen az első kézből származó információkat aktívan alátámasztják a hazai és nemzetközi esettanulmányok – gondoljon csak a stockholmi Hammarby Sjöstadra –, továbbá bepillantást nyerhetnek mindabba, amit az Európai Unió és a WorldGBC egyaránt felkarol, és amely mind nemzeti, mind nemzetközi szinten az egyik legfontosabb téma: ez nem más, mint a fenntartható urbanisztika.

További információ: http://hugbc.hu/konferencia_2012_aprilis.php

Vissza

Tekintse meg a Spanyolkert legfrissebb híreit!
Találja meg álmai lakását egyszerűen a lakáskeresővel!
Kérjen ajánlatot most! Értékesítő partnerünk örömmel áll rendelkezésére!