Friss információk

Rajzpályázat óvodásoknak - Élet a SpanyolKertben! (2012.02.10.)

2012.02.10

Élet a SpanyolKertben!

A nyíregyházi SpanyolKert ingatlanfejlesztője a Spanyolkert Kft. 2012. februárjában nyíregyházi nagycsoportos óvodások körében meghirdette rajzpályázatát.

Mindig nagyszerű dolog, ha lakóhelyünkön új dolgok születnek. Új épületek, városrészek szépülnek és épülnek. Ez a fejlődés semmit sem ér, ha a lakóházakba és környezetükbe nem költözik élet. A pályázó gyerekek feladata, hogy fantáziájukat és kreativitásukat használva, tegyék mozgalmassá a megkapott látványterveken látható közösségi tereket. Töltsék meg élettel, színezék ki és népesítsék be a SpanyolKertet! Rajzolják a képbe családtagjaikat, barátaikat, háziállataikat, árnyat adó fákat, színes virágokat, kedvenc játszótéri játékukat, színezzék ki az épületek falait kedvenc színeikkel. Mutassák meg a gyerekek, hogy hogyan képzelik el az életet a SpanyolKertben. Rajzolják le, hogy ők hogyan is képzelnének el egy idilli társasházi környezetet.

Az elkészült rajzok feltöltésre kerülnek a www.facebook.com/spanyolkert weboldalra, itt a pályaművek óvodai csoportosításban lesznek megtalálhatóak, 2012. február 20 és március 2. között minden látogató a „tetszik” gombbal szavazhat a neki legjobbantetsző alkotásra.

A hat legtöbb szavazattal rendelkező rajz a SpanyolKert fejlesztési területén (Semmelweis u. – Törsz u. kereszteződése) található óriásplakát-helyeken is bemutatásra kerül 2012. márciusa és áprilisa során.

Jó szórakozást kívánunk minden kedves kis pályázónknak!

Vissza

Tekintse meg a Spanyolkert legfrissebb híreit!
Találja meg álmai lakását egyszerűen a lakáskeresővel!
Kérjen ajánlatot most! Értékesítő partnerünk örömmel áll rendelkezésére!