SpanyolKert

Koncepció

Célunk, a Spanyolkert otthonainak lakói jól érezzék magukat értékálló otthonaikban. Életvidám, modern megjelenésű, átriumos, napfényes lakóépületeinket padokkal, játszótérrel rendelkező izgalmasan megformált, gépjárműforgalomtól mentes parkkal teljesítjük ki, mely megfelelő környezetet nyújt a munka utáni vagy hétvégi pihenéshez.

A SpanyolKert lakói olyan emberek, akik igazán szeretnek élni.
A lakóépületek megtervezése előtt megkérdeztük Önöket, hogyan szeretnek élni, milyen álmaik lakása. Balázs Tibor nyíregyházi építészt kértük fel, hogy tervezze meg a SpanyolKert otthonait az Önök elvárásai és a mi tapasztalataink alapján. Kényelmes, praktikus lakásainkat a magas használati érték és a fenntarthatóság jegyében építjük.


Az épületeken belül és kívül közösségi területeket alakítunk ki, mert hiszünk a társasági élet fontosságában. A padokkal, a játszótérrel és a park izgalmas megformálásával tesszük kellemessé a munka utáni vagy hétvégi pihenést. A nagyméretű kertet a járművek elől elzártuk, így az a kisgyermekes családok számára is biztonságos. A park utcák felőli szélén és az épületek alsó szintjén alakítottuk ki a garázsokat és parkolóhelyeket a lakók autóinak.

Találja meg álmai lakását a Spanyolkertben!

 

Tekintse meg a Spanyolkert legfrissebb híreit!
Találja meg álmai lakását egyszerűen a lakáskeresővel!
Kérjen ajánlatot most! Értékesítő partnerünk örömmel áll rendelkezésére!